12
FEBRUARI PÅ GRAND HÔTEL,
STOCKHOLM
Nomineringar till Telekompriset


Sista dag att nominera var den 11 december, inom kort presenteras vilka personer och bolag som är nominerade i respektive kategori.
Till priset Årets nätoperatör kan du nominera bolag som har satsat på och utnyttjat sina nät väl. Det kan vara mobil- såväl som fast- och stadsnät.
Här kan du nominera en kampanj, oberoende av format, som har utmärkt sig positivt i Sverige under det gångna året, antingen innovativt eller genom stort genomslag.
Till Årets talang kan du nominera en person under 35 år som verkligen har bidragit antingen till det egna bolaget eller till telekombranschen i stort.
Priset som Årets ledare tilldelas en person som betytt mycket för att föra sitt företag eller organisation framåt, eller på annat sätt bidragit till att lyfta telekombranschen.
Här kan du nominera en kvinna i telekombranschen som har varit en stark förebild för andra kvinnor. Det är viktigt att locka fler kvinnor till vår bransch och därför behövs kvinnliga förebilder som visar att det finns plats för och ett behov av dem.
UTSTÄLLARE
Anmäl dig
TALARE
Rune Pedersen
chef för konsumentaffären, Tre
Bodil Prising
director new growth, Tele2
Greger Blennerud
marknadschef mobilt bredband, Ericsson
Mari Nilsson Björkman
business advisor SAS Institute
INFORMATION
Tid & Plats: 12 februari 2020, Grand Hôtel, Stockholm
Pris: 6 490 kr, exkl moms. I priset ingår seminarium, fika, dokumentation, mingel och galamiddag
Rabatt: Prenumeranter på Telekomnyheterna får 500 kr i rabatt. Är ni tre personer eller fler från samma företag som vill komma? Kontakta Malin Svenberg för separat offert.
Kontakt: malin.svenberg@exaktmedia.se, 070-6684499
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561