12
FEBRUARI PÅ GRAND HÔTEL,
STOCKHOLM
Varmt välkommen till Telekomgalan den 12 februari 2020
Nu är förberedelserna inför Telekomgalan 2020 i full gång.

Under eftermiddagen lyssnar vi till spännande föredrag och diskussioner och på kvällen är det dags för Telekomgalan där branschen prisas när Telekompriset delas ut i sju kategorier. Två av kategorierna, Årets bredbandsoperatör och Årets mobiloperatör, kommer att delas ut i samarbete med Nordic Bench och utses genom oberoende NPS-undersökningar.


Passa på att anmäla dig nu till Telekomgalan - fram till den 6 december får du 20% rabatt!

Vi har öppnat upp för nomineringar till Telekompriset som uppmärksammar både personer och företag i telekombranschen. Du nominerar helt anonymt och det går bra att nominera flera gånger inom samma kategori. Sista dag att nominera är den 11 december.

Klicka här för att komma till nomineringssidan


Årets nätoperatör
Till priset Årets nätoperatör kan du nominera bolag som har satsat på och utnyttjat sina nät väl. Det kan vara mobil- såväl som fast- och stadsnät.

Årets marknadskampanj
Här kan du nominera en kampanj, oberoende av format, som har utmärkt sig positivt i Sverige under det gångna året, antingen innovativt eller genom stort genomslag.

Årets talang
Till Årets talang kan du nominera en person under 35 år som verkligen har bidragit antingen till det egna bolaget eller till telekombranschen i stort.

Årets ledare
Priset som Årets ledare tilldelas en person som betytt mycket för att föra sitt företag eller organisation framåt, eller på annat sätt bidragit till att lyfta telekombranschen.

Årets kvinnliga förebild
Här kan du nominera en kvinna i telekombranschen som har varit en stark förebild för andra kvinnor. Det är viktigt att locka fler kvinnor till vår bransch och därför behövs kvinnliga förebilder som visar att det finns plats för och ett behov av dem.


Vinnarna presenteras under galamiddagen på Telekomgalan den 12 februari 2020.

Varmt välkommen med dina nomineringar!

Mats Sjödin
moderator och chefredaktör Telekomnyheterna
Anmäl dig
Nominera
DELA DENNA SIDA
UTSTÄLLARE
Anmäl dig
TALARE
INFORMATION
Tid & Plats: 12 februari 2020, Grand Hôtel, Stockholm
Pris: 6 490 kr, exkl moms. I priset ingår seminarium, fika, dokumentation, mingel och galamiddag
Rabatt: Prenumeranter på Telekomnyheterna får 500 kr i rabatt. Är ni tre personer eller fler från samma företag som vill komma? Kontakta Malin Svenberg för separat offert.
Kontakt: malin.svenberg@exaktmedia.se, 070-6684499
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561